IT Security

De beveiliging van uw netwerk en belangrijke data is een zaak die heel wat aandacht verdient, maar door de universele verbondenheid tussen de cloud, sociale platformen en mobiele apparaten is die steeds moeilijker te garanderen. Daarbij zorgen verordeningen als GDRP ervoor dat u extra maatregelen moet nemen om uw bedrijf en alle data die erbij horen te beveiligen; op de juiste manier. Atvice is precies de specialist die u hiervoor kunt vertrouwen – en wel dankzij een op maat gemaakte aanpak.

Van installatie tot integratie en beheer van beveiligde technologie

Er bestaan heel wat manieren om uw bedrijf te beveiligen tegen ongewenste bezoekers in de vorm van cyberaanvallen, virussen, enzovoort. Atvice weet precies wat er moet gebeuren om de technologie die hiervoor bestemd is op de juiste manier te installeren, te integreren in uw bedrijf én te beheren. Op die manier is uw onderneming altijd klaar voor eventuele bedreigingen, waardoor het risico op grootschalige problemen ook veel kleiner wordt!

De juiste beveiliging voor een snelle detectie en oplossing van elk probleem

Het is zeker en vast de moeite waar om IT security uit te besteden aan een professional als Atvice. Vooral als dat niet uw eigen kernactiviteit is, is het risico op foutjes en veiligheidslekken reëel. Atvice brengt niet enkel correct in kaart welke stappen ondernomen moeten worden, maar voert die stappen ook uit. Het resultaat is een netwerk dat optimaal is beveiligd – én de mogelijkheid om problemen snel op te sporen en op te lossen.

Als u uw IT in de Cloud laat integreren, dan is er nog minder reden om u zorgen te maken over veiligheid. Atvice maakt gebruikt van een unieke aanpak: van toegangscontrole tot volledig beheer, het gebruik van een firewall, encryptie, anti-malware en antivirus applicaties, allemaal zijn het factoren die bijdragen tot een veilige IT omgeving!

Laat uw IT security vakkundig beheren door Atvice

Het is duidelijk dat een professionele hand van essentieel belang is als u de veiligheid van uw data en bedrijf op zich wilt verzekeren.
Atvice is gespecialiseerd in een doelgerichte beveiliging van uw complete IT omgeving – ook als die zich in de Cloud bevindt.

Veiligheid is vaak ver te zoeken in de huidige bedrijfswereld, mede doordat connectiviteit zo centraal staat en de privacy van gegevens vaak te wensen over laat. Atvice neemt de bescherming van uw IT omgeving echter op zich, en dat is weer een zorg minder voor u.

Of het nu gaat om een antivirus, een firewall, anti-spam of speciale updates voor de beveiliging van uw systeem, Atvice kan alleen ten uitvoer brengen. Het creëren en beheren van backups en system recovery behoren eveneens tot het pakket, en zelfs voor fysieke beveiliging in uw bedrijf kunt u terecht bij uw specialist!

Houd uw IT omgeving altijd in de gaten, dankzij Atvice!

De beveiliging van uw IT omgeving en bedrijf op zich mag misschien een vanzelfsprekende zaak lijken, er komt wel degelijk heel wat meer bij kijken. Vaak vergeten ondernemingen en organisaties dat het gaat om een continu proces waarbij updates, aanpassingen en verbeteringen essentieel zijn.

Als u zelf al die taken op zich moet nemen, dan verliest u natuurlijk heel wat tijd. Vertrouwt u op Atvice, dan is dat echter niet het geval: dankzij een vakkundige aanpak en het gebruik van de beste systemen en updates is het mogelijk om uw onderneming precies de beveiliging te bieden die het verdient. Op die manier kunt u al uw aandacht richten op het beheer van uw bedrijf zelf en dat vertaalt zich dan weer in méér succes op de lange termijn!

Ready to Get Started?

Atvice | When you need IT!